Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
.
Wat is dat? Slagroom?


Judith_ schreef:Klopklop is toch slagroomversteviger? Wil je dat met slagroom mengen en dan vullen?



En wil het dus ook gaan doen... Nu staat er voor de ronde dingen bescheven hoe je marsepein strak er langs kan krijgen. Maar als je nu iets vierkants/rechthoekigs hebt...hoe doe je dit dan? het zelfde?
LittleAnn schreef:Kobus, juistu dat was dus het probleem haha, ze versturen het niet hierheen en daarnaast is het voor ons met onze guldens werkelijk niet te betalen, in euro's!
Jammer dat de openingspost nog niet is aangepast, of je moet even een nieuw topic aanmaken idd!
Ik zat te denken, kun je ook klop klop gebruiken voor de vulling?





annehoe schreef:heej, mooie begin post.
mis alleen een uitgebreide ingredienten lijst:P
aangezien dit ook nogal eens gevraagt word.
verder erg mooi en duidelijk met die plaatjes
Mocca schreef:Ja he.
Dan wil ik nieuwe marsepein, maar 1 kg vind ik te weinig, want dat is zo op, maar 5 kg is dan eigenlijk weer boven mijn budget.
Haha.
Of 2x 5 kg want zo vaak bak ik de laatste tijd niet meer.. 







)