Tijd om weer eens een goulash van gehakt, paprika, champignons, uien, rode pepers en mais te maken.

Het is een vrij simpel gerecht:
pondje gehakt
pak paprika's
2-4 uien
bakje champignons
blikje mais
bakje rode pepers
paar teentjes knoflook
pakje koffiemelk (250ml)
blikje tomatenpuree
bouillonblokjes of bouillon (ong 0,5l)
peper en zout
zakje goulashkruiden/mix
Alles schoonmaken en snijden waarvan dat nodig is.
Gehakt rullen, uien erdoor en die glazig laten worden, knoflook, champignons, pepers, mais en paprika's erbij en even laten garen.
Blikje tomatenpuree toevoegen met een theelepel paprikapoeder, de goulashmix, koffiemelk en bouillon erbij.
Goed roeren en naar smaak nog zout en peper toevoegen.
Geheel nog even doorkoken.
Serveren met rijst, aardappelen of stokbrood met kruidenboter.
Kan ook prima zonder iets erbij gegeten worden.
