(witte chocola met crunchy m&m's .. hmmm) Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
(witte chocola met crunchy m&m's .. hmmm) 
.

maar ik vind het wel een erg leuk topic! 


)

)
En die chocolade cupcakes! (Heb echt een chocolade verslaving)
. 
IngridB schreef:Wat een leuke aparte taart Diva, weer eens iets anders.
Exodus, heel leuk gedaan, de cakepops vind ik ook erg leuk


Eerst had ik em veel te veel gevuld, want die afmetingen op het pak waren veel te veel.
Dus mn biscuit was 2 keer zo hoog geworden.
Toen sneed ik de bovenkant eraf en zag ik dat ie niet eens gaar was
Dus zonder bovenkant terug in de oven.
Hij kwam er nog redelijk vanaf! 
Dus hij staat nu even in de vriezer.
.
Nou dat was zonde van mn 3 pakjes..
Dit is echt niets voor mij, ik houd het wel bij cupcakes
Ik heb bruin marsepein erover heen gegooid, overal stukken extra geplakt. Heb em niet eens versierd, geen zin meer en het wordt toch nooit meer iets.
.

Rinske schreef:Hoe lang heb je hem in de koelkast gehad en wat waren je verhoudingen? Want als je de ganache verhouding zou aanhouden (300 gram melkchocolade op 125 ml slagroom) en hem zeker een aantal uren in de koelkast zou zetten, dan zou hij toch wel stijf moeten worden.
Het leek me wel leuk en handig om kleine taartjes aan te bieden bij mn cupcakes, in dezelfde smaak en stijl enzo. Maar eerst wat meer oefenen
En voortaan doe ik maar 1 laag, want ik sneed heel die biscuit aan gort toen ik 2 lagen sneed. 
Eerst opruimen en vaatwasser aan