Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Chantaltje23 schreef:nee hoor ik heb af gemaakt en daarna verder wilde leren op een andere school en daar ben ik wel gestopt??
waar ben je eigenlijk op uit thomas?
Heb zelf ook een kort tijdje in een banketbakkerij gewerkt, dus was even benieuwd hoe en wat enzo
Maar nu snap ik het wel. Thomas schreef:Chantaltje23 schreef:nee hoor ik heb af gemaakt en daarna verder wilde leren op een andere school en daar ben ik wel gestopt??
waar ben je eigenlijk op uit thomas?
Oh, ik ben gewoon benieuwd. Is dat zo vreemd?Heb zelf ook een kort tijdje in een banketbakkerij gewerkt, dus was even benieuwd hoe en wat enzo
Maar nu snap ik het wel.
Nog best een klus. Wel makkelijk op zich, maar je moet wel al die rotmarshmallows knippen en dan allemaal op dat ding zetten... Ruim morgen de zooi op en maak dan ook een foto, want met lamplicht zie je de kleuren niet echt zoals ze zijn. 







Had ook geen poedersuiker nodig, maar mijn ondergrond plakte ook niet Polivy schreef:Daar heb ik nog nooit van gehoord, van marsefond.
Dus bijv. 200 gram marsepein met 200 gram fondant goed door elkaar mengen.