poes schreef:xTammyy schreef:[ [url=m/drxARv.jpg]Afbeelding[/url] ]
Ik had gisteren verse pasta met blauwe kaas saus en salade. ZO enorm lekker!
Heb je een receptje?
Edit: idd de meeste champagnes en ook hedendaagse wijnen zijn echt niet meer gemaakt om te bewaren. Bij champagne, wit, rosé en veel rode wijnen is het devies: kopen om te drinken. Er zijn zeker flessen die prima bewaren maar het idee van rode wijn bewaren die beter wordt na ettelijke jaren is behoorlijk achterhaaldbovendien zal de wijn dan de juiste kwaliteit moeten hebben, zul je geluk moet hebben met de kurk en zul je hem optimaal moeten bewaren. Dat is met een wijn uit de supermarkt bvb al haast onmogelijk want die is al niet ideaal gestockeerd geweest.
Wij houden thuis iig aan:
Champagne: 6ma tot een jaar
Wit/rosé: tot anderhalf jaar
Rood; beetje afhankelijk van de welke 1-3 jaar.
Dan merk je echt al wel veranderingen en vaak niet ten goede.
Een dom perignon houdt zich idd welmaar de prijs is ook nogal de moeite haha. Ik heb onlangs zelf 4 flessen aan de helft van de prijs verkocht, ben benieuwd hoe die nog zijn als ze open gaan!
Wederom een recept van hello fresh, heerlijk om niet zelf zo vaak te moeten bedenken wat we eten
https://www.hellofresh.nl/recipe/detail ... 71ea250d05