
Maartje: wil je eens wat vertellen over dat groene leem/klei? Van wat ik heb gelezen op internet is het een behoorlijk sterk goedje waar je je eerst goed in moet verdiepen. Vond er ook erg weinig info over te vinden!
Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Loose schreef:Ja ik eet het gewoon zo op. ik heb een tijdje in italië gewoond en daar heb ik t geleerd, zij eten het met brood en vlees maar het brood laat ik achterwege ivm de koolhydraten.
VogeltjeM schreef:Mijn lijstje for the day:
Ontbijt: appel-kaneel-magere-yoghurt-chiazaden-lijnzaad-havermoutsmoothie
T: 1 speltcracker met emmentaler van Dr Karg (verder kaal)
Lunch: 2 speltboterhammen met biologische smeerkaas, tomaat, komkommer, peper
T: 2 havermoutkoekjes van Amber Albarda
Avondeten: gevulde tomaten met quinoa (zie receptentopic), rundertaartaartje
Phormicola: ach, je kan het hebben