Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly

Alleen ze hebben niet zo'n fijne verzendservice, die bieden het pakketje maar twee keer aan. Mag ik het op gaan halen in Rotterdam morgen, even 30 km heen en terug. Wordt wel een lekker dure taart zo.... ik BAAL als een stekker. Waarom kunnen ze het niet gewoon via TNT leveren? Dan kon ik het gewoon in het dorp ophalen. Had de verzendservice al gebeld, maar ze mogen het echt niet nóg een keer aanleveren. GROM. NieneWiep schreef:Hangt van de vulling af, dingen met slagroom enzo moet je wel snel op eten, 1 dag ongeveer. Maar dingen met botercreme enzo kunnen wel 2 dagen. Maar dan wordt je taart wel droog.

Lintjuuuh schreef:Is de biscuit goed te houden als ik hem een dag in aluminium folie verpak? Ik hoop eigenlijk morgen alvast de biscuit te kunnen bakken en de marsepein te kleuren, hoef ik vrijdag alleen nog de vulling te maken, af te smeren met botercreme en versieren met marsepein.
Sjeempie komt die stomme postbode net op het moment dat ik even 10 minuutjes weg ben de honden uit te latenAlleen ze hebben niet zo'n fijne verzendservice, die bieden het pakketje maar twee keer aan. Mag ik het op gaan halen in Rotterdam morgen, even 30 km heen en terug. Wordt wel een lekker dure taart zo.... ik BAAL als een stekker. Waarom kunnen ze het niet gewoon via TNT leveren? Dan kon ik het gewoon in het dorp ophalen. Had de verzendservice al gebeld, maar ze mogen het echt niet nóg een keer aanleveren. GROM.
Probleem is dat het niet via TNT is maar via GLS, kan ik het ipv in het dorp in Rotterdam ophalen. Vanochtend gelijk maar gedaan.
Ik had roze en rood, de roze is mooi gelukt alleen met rood heb ik er nu al het halve potje inzitten en hij wordt nog niet rood (meer donkerroze). Ik laat het nu maar even rusten, schijnt toch dat het nog bijkleurd? Vanavond maar weer even uit pak halen en eventueel nog wat kleurstof bij doen.
. Dus denk dat ik het beste de bovenlaag eraf kan snijden zodat hij weer mooi plat is? Nu is hij meer hol.... Of kan ik hem beter nog een keer opnieuw doen? En dan deurtje dichthouden? Of gelijk eruit?
Heb nu gewoon rode marsepein besteld 

Hopen dat het deze keer wel goed gaat, anders ga ik echt janken.
Heb dan ook altijd maar één laag vulling
Had de eieren gewoon uit de koelkast genomen, de tweede keer van de supermarkt maar daar is het ook niet echt warm.
Wist niet dat het nog zoveel veranderde als je het inwikkelt en laat staan.
Had ook rode kleurstof en het werd maar niet rood (heel erg roze). Toen had ik het opgegeven, dan maar een roze cake. Een paar uur later maak ik het even open, en ja hoor toen was het wel mooi knalrood