*persoon doet taartdoos(je) open* ' ow is dat alles'
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Je rolt het in de mold, haalt het er uit, beetje bijsnijden en hopla, zo tegen de taart aan. Geen rimpeltje, geen randje dat wegewerkt hoeft te worden. Voor de bovenkant van de taart moet je natuurlijk wel iets verzinnen. In mijn geval dus de twee deksels. Citaat:Ingrediënten
155gr poedersuiker
1 eiwit (of 5 gram eiwitpoeder + 30ml water)
2 bolle theelepels tylose poeder (van 5ml)
1 theelepel wit vet (crisco of hard plantaardig frituurvet)
Werkwijze
* Mix de eiwit en poedersuiker tot icing waarbij de punt ietsjes ombuigt. Niet te stijf dus.
* Doe de tylosepoeder en het vet erbij en meng ongeveer 45 seconden
* Smeer een beetje vet op je werkblad en kneed de paste totdat het soepel is.
* Doe het in een plastic zak en bewaar het in een luchtdichte trommel. Deze paste kan in grotere hoeveelheden gemaakt worden. snij dan de paste in kleinere stukken en verpak het goed en doe het in de diepvries

Een Minnie Mouse taart met cupcakes, kan alleen nergens een goeie how to vinden voor een 3D Minnie..
DIVA2 schreef:Leuk hoor Nientje.
Enkele maanden geleden kreeg ik via FB het verzoek om een soort van MINI bruidstaartje te maken.
Eigenlijk maar voor 4 personen....
Tja, die zou dan wel heel erg mini zijn. Nu een 18 rond welke 4 keer is gevuld; aardbeicreme, verse aardbeien en lemoncurd. LEKKER!!!
Eind van de middag wordt ie opgehaald.
[ Afbeelding ]
Suikerroos.
[ Afbeelding ]
[ Afbeelding ]
[ Afbeelding ]
Op naar de volgende taartjes....

Bloemen maken duurt toch vaak al lang genoeg. Wel onwijs leuk trouwens.
