Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Jiskaa schreef:Mooie stokbroden! Ik heb vorige week twee brood probeersels gebakken, wel van broodmix. Moet zeggen dat de tweede (van de molen) stukken beter en lekkerder was dan de broodmix van de Aldi. Wel logisch natuurlijk.
Voor nu eerst broodmixen om te experimenteren en starten, maar straks wil ik wel gewoon met meel, gist, water en zout alleen proberen te bakken.
Jiskaa schreef:Ja graag, wel leuk om eens te proberen
Wieke schreef:Ik heb al jaren de wens om zelf broden te kunnen maken. Zie online zulke prachtige broden voorbij komen, dikke knapperige korst, luchtig en de meest mooie versieringen.
5 jaar geleden wel eens een paar gemaakt, gistbroden en ook desem geprobeerd.
Meel van de molen gehaald ook.
Maar altijd van die massieve broden die maar niet omhoog willen komen. Zo plat en zwaar, niets aan! Toen mn motivatie kwijt geraakt, maar het kriebelt nog steeds..
Ik blijf hier lekker meelezen tot ik het weer eens aandurf!
Kaula schreef:Ik heb me gewaagd aan het maken van Japans melkbrood. De afwerking kan vast nog veel beter, maar de smaak was erg lekker!
[ Afbeelding ]