
Ajam paniki met kipstuckjes van de vegetarische slager
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly



RianneH schreef:Ziet er zonder gesmooth te worden al lekker uit hierboven!
Ben geen vaste poster hier, maar nu ik het topic toch tegen kom deel ik graag de creatie van gister:
[ [url=m/ec3bmO.jpg]Afbeelding[/url] ]
[ [url=m/6IpREp.jpg]Afbeelding[/url] ]
Inderdaad met brie. Is heel simpel, kost wel wat tijd om in elkaar te draaien, maar het resultaat is er dan ook naar




. Ik had de broccoli gesmoord en er sojasaus bij gedaan maar er zat nog teveel water bij. Dus dan maar wat maïzena erbij en het hele geheel smaakte als bij de Chinees
phormicola schreef:Ja mijn peuter liep te miepen en dan denk ik niet zo goed na. Ik had de broccoli gesmoord en er sojasaus bij gedaan maar er zat nog teveel water bij. Dus dan maar wat maïzena erbij en het hele geheel smaakte als bij de Chinees
Hier ook weer Oosters, had nog over van eergisteren.
