Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
SpikkelFire schreef:Ohh wat leuk!Gefeliciteerd! heb je een foto?
Ik had hem gevuld met italiaanse sinaasappel meringuecreme en sinaasappelmarmelade. Afgesmeerd met pure choco ganache
We hadden het de jury wel moeilijk gemaakt, mijn concurrentie was een 3 laags oranjetaart met rood/wit/blauw biscuit. Zij hadden de vulling ver naar binnen en de jury had er een klein puntje uit gesneden. De mijne was dus lekkerder en makkelijker te maken, want ze nemen hem ook in productie
Na de uitslag zei m'n concurrent dat ze dieper hadden moeten snijden, dus dat deden ze toen nog. Toen besloot de banketbakker in de jury dat die van hun ook in productie komt (in kleine versie). Ik vind dat ze hem zelf beter hadden moeten vullen, maar ik ben ook enorm kritisch over smaak/structuur/ingrediënten

Hij is echt superleuk
Die andere is ook mooi, maar als je een hapje neemt en je hebt alleen maar biscuit is ook niet te nassen.

Da's inderdaad heel veel werk. Dat zij het te hoog gaan vinden betekent niet dat je prijs te hoog is he, het is heel veel werk.
Ik heb hem ook 