Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Iris82 schreef:Mijn braadpan heeft ook zeer zeer zwaar te lijden onder mn bak avonturen. In mijn geval heb ik m helemaal schoon geschrobd en gebruik ik m enkel met een siliconen bakmat en verder niet voor andere gerechten.
Nou de pan piept en kraakt en lijkt te roesten ofzo? Geen idee wat er aan de hand is. Ik was juist weer van plan om te gaan oliën om te kijken of dat het oploste maar zo te lezen bij Renee was dat ook niet de oplossing. :/
[ Afbeelding ]
Marije_jiplover schreef:[ Afbeelding ]
Voor het eerst zelf een kerst stol gebakken.
Op het oog goed gelukt.
Woensdagmorgen weten we of die ook smaakt!
naranja1 schreef:
Akecheta schreef:Wat een leuk topic. Ik ga me eens helemaal inlezen in de tips mbt het bakken van zuurdesembrood. Met een kleine oven waar geen grotere pan kan dan 16 cm doorsnede en enige onhandigheid in het in leven houden van mijn starters, hoop ik te leren van mede zuurdesembakkers.
Ik ben nog niet bijgelezen, maar toch al wel benieuwd of iemand ervaring heeft met kleine zuurdesembroden bakken? Zijn er specifieke dingen waar ik dan op moet letten?