Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly

astriidj schreef:Iemand ervaring met de witte gelkleurstof van Wilton? *klik*
Wordt de blanke marsepein dan ook echt goed wit of kan je beter witte marsepein kopen?

). En dan bekleed als een amstel-dop. Helaas werkte er niets mee, die stouttaart kwam eruit als een flinke cake. Er zat dus ook een flinke scheur in en tijdens het vullen en afstrijken met botercreme viel de cake zo ongeveer uit elkaar. De botercreme werd ook niet goed zacht, ondanks dat ie al de hele dag buiten de koelkast had gestaan, tijdens het uitsmeren viel de rest ook uit eilkaar. Ik had ook niet genoeg witte marsepein meer, had het logo eerst gemaakt, maar had beter eerst de boel over de taart kunnen leggen en dan de rest van het logo erop ploffen. Nu moest ik dus van 2 stukken witte marsepein de rand bekleden.
. Beetje jammer weer. 

Valt ie dan niet uit elkaar omdat ie ook gevuld is?
