Amandavd schreef:
Ik ben wel benieuwd wat je normaal gesproken kookt! Ik ben niet zo creatief en kom soms niet verder dan de Hollandse kost.
Wij eten een paar keer per jaar Hollands
Eens even zien, dingen die hier wel terug komen;
- handgemaakte kipfajitas
- gegrilde groenten schotel
- luxe salade met forel en tomatenrijst
- wok met zelfgemaakte saus (met garnalen of bief vaak, en verse paddestoelen ed)
- naanbrood met gegrilde paprika, mozzarella en ansjovis
- hamburgers

met spek, avocado, lekkere zachte balsamico-uitjes
- zelfgemaakte groene curry met bv roodbaars en garnalen
- stoofvleeschili met handgemaakte wraps
Wij halen ons vlees van een biologisch melkveebedrijf waar de koeien die niet meer genoeg opbrengen, enkele maanden in pensioen de uiterwaarden ingaan en daarna worden geslacht.
Dat is héérlijk vlees wat grof wordt aangeleverd, ook de hamburgers draai ik zelf en ik proportioneer alles ook zelf voordat het de vriezer ingaat.
Dat doet zo enorm veel qua smaak
