Dus verbruik valt echt heel erg mee lijkt mij.
![Lachen :)](https://boktimg.nl/s/smile.gif)
Moderators: Maureen95, Essie73, Muiz, Firelight, NadjaNadja
laurabe schreef:Ik ben ook gek op mijn le creuset pannen. Die weerhouden me er o.a. ook van om een slowcooker te kopen. Ik werk fulltime en ben om 07.45 uur de deur uit. Dus zie me nog niet 's morgens alle ingredienten snijden en in de slowcooker doen.
lor1_1984 schreef:laurabe schreef:Ik ben ook gek op mijn le creuset pannen. Die weerhouden me er o.a. ook van om een slowcooker te kopen. Ik werk fulltime en ben om 07.45 uur de deur uit. Dus zie me nog niet 's morgens alle ingredienten snijden en in de slowcooker doen.
Dat is te ondervangen door dumpmeals te maken:
1x per week alles te snijden en per maaltijd in zakken doen, de zakken invriezen (evt eerst even labelen) en de avond ervoor haal je de zak uit de vriezer zodat het spul 's morgens in de sc kan.
Hoef je alleen nog saus/vocht/kruiden toe te voegen.
Babsiej schreef:@ Kriel, waarom 4 ?Kunnen ze allemaal iets anders ? Ik kwam er dus verder niet uit, ik wilde een timer en verder heb k uitgezocht wat k mooi vond
![]()
@ Phormicola , deze kan je idd op het gasfornuis zetten