Straks ff decoreren en dan naar pa, lekker chinees eten

Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
ClaudiaHS schreef:Mooie taarten hoor Diva.
Vooral die princessentaart vind ik er goed gelukt.
Branka, ik maak Icing zelf.
Poedersuiker/suikerbakkerspoeder met eiwitpoeder of merinquepoeder en een klein beetje heet water.
Het kan ook met verse eiwit trouwens.
Dan in het midden een suikerpareltje.
Je laat ze een nachtje drogen en dan kan je ze heeel lang bewaren.
Ik heb voor de bloempjes de Wilton spuitmond 2D gebruikt.
Daar kan je ook hele mooie toeven mee spuiten.
Ik heb ook wel kant en klare icing maar ik vind zelfgemaakte veel fijner en lekkerder.
SpikkelFire schreef:Leuk Patries!Ben nog steeds zo benieuwd waar ze nou precies naar smaken..
Ik kan aardig aan de bak ja.Wil voor dit weekend eigenlijk toch écht mn website afhebben (moet em nog in elkaar zetten maar daar moet mn broer bij helpen die nooit tijd heeft..) en dan hoop ik wat bestellingen te kunnen gaan doen.
Patriciavt schreef:Toen ik eenmaal (uiteraard na 12'en met een taart voor 30 pers) in bed lag, was ik binnen een minuut weg geloof ik