Colway, veel succes en ook plezier natuurlijk.

Courgette kook ik ook nooit eerst voor dat het in de oven gaat. Worden ze wat minder snotterig, maar van de structuur moet je nog steeds houden denk ik. Had ze laatst gehalveerd, tomaatjes er op en dan een beetje parmazaanze kaas en basilicum. Niet gevuld maar belegd dus, was heerlijk.

Ik heb nog een halve avocado over die ik morgen door een smootie wil doen. Wat is een lekkere combinatie? Met mango munt en sinnasappel oid?
Gister boulion getrokken van de asperge schillen. Ga zondag verse asperge soep maken met gevulde kipfilet/paddestoelen, tomatensalade en zelf gebakken knoflookbrood. Ben benieuwd

Lijstje voor vandaag:
O: Glas lauw water met citroen. Havermout met water, lijnzaad, rozijnen en rood fruit.
T: Handje noten en verse muntthee
L: Twee roggebroodjes met beleg
T: Banaan
A: Ik eet op mijn werk, is toch altijd ietsje minder dan, maar moet kunnen. Ik denk een goed gevulde salade met een groenteloempia uit de oven. Misschien nog een bakje griekse yoghurt na.