die smaak 
Zelfde met kaas die op hetzelfde bord als de vlees ligt bijvoorbeeld. Dat het elkaar zo nét aanraakt, ieks

Met frituur doe ik niet zo moeilijk, dat proef je niet als het in hetzelfde vet is geweest. Maar zodra je het proeft... ik ga bijv met gourmetten/bbq ook niet mijn dingen op de plek leggen waar vlees heeft gelegen
Messen ed ook apart gebruiken graag.Ik proef het namelijk nogal snel, en daar ben ik niet van gediend. Ik eet immers geen vlees omdat ik het niet lekker vind, dus dan hoef ik het niet te proeven

Ik ben dus ook vegetariër, sinds de zomer helemaal officieel. Daarvoor al zo'n 10 jaar geen vlees, maar vanwege gezondheid wel vis. Erg lekker heb ik de vis nooit gevonden, maar het afgelopen jaar vond ik het idee steeds viezer worden en heb ik besloten het niet meer te eten. Nu kan ik dus echt zeggen dat ik vegetariër ben.
Ach, kan de sojamelk eventueel gewoon vervangen door koemelk. Er staan wel leuke dingen in 