Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly




) en daarmee te gaan experimenteren. Zo staat er as we speaking een bastogne-banaancake in de oven.
) en misschien ook nog wel die citroenrepen


) en daarna door de mix euh.. gemixt 


om op te eten
! Smaakte het ook net zo lekker?
Ik heb de taart 2 x 20 minuten gegaard en dat was meer dan genoeg.
heel goed opletten want gekarameliseerde suiker is bloedjeheet). Een ronde taartvorm bedek je met bakpapier en daar giet je de hete karamel in, en er bovenop leg je de kwartjes van je appels in cirkels, bolle kant naar beneden. Daar bovenop strooi je nog wat suiker met de losse hand. Dat bak je 20 minuten in de oven op 180°. Daarna leg je er bladerdeeg bovenop, goed aandrukken en de randen dichtstoppen. Prik er gaatjes in zodat het verdampte vocht kan ontsnappen. Dat gaar je nog eens 20 minuten op 180°. Laat 5 minuten afkoelen en draai daarna de nog hete taart al om en je hebt een prachtige tarte tatin 
Maar ik vind 't wel lekker!
Roxxiejj schreef:Chernique: dat ziet er echt super super mooi uitom op te eten
! Smaakte het ook net zo lekker?

naja, het is gewoon echt de moeite waard om 'm uit te proberen, het is alleen wel errug veel chocolade en caramel, dus daar moet je wel van houden 
maar wil er toch weer bij mag dat ?

Toch maar ook eens zelf uitproberen.