heeeeeerlijk!
Moderators: NadjaNadja, Essie73, Polly, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird
en silve gehaktkruiden > stroganoff of Bretons
Vind ik altijd erg lekker. Marley schreef:hmmm ik ga het eens proberen, mijn gehaktballen mislukken meestaldus ben benieuwd, vooral of het wel lukt met de ketjap manis, lijkt me erg lekker
fjord_brucht schreef:in plaats van gehaktkruiden een zakje nasi kruiden erdoor heen beetje ketjap scheutje melk of ei beetje paneermeel.En dan langzaam laten garen in de croma
Downhill schreef:Jagh Liek![]()
Eet jij echt rauwe gehakt of bedoel je tartaar?
Vooral met veel paneermeel is lekker
Echt zonde dat het zo slecht voor je is




Hmm
Lekker met stamppot ofzo
Dorée schreef:Ik vind melk een beetje een raar ingredient in gehaktballen. Is dat echt nodig voor de smaak?
Ik denk dat ze uit elkaar vallen omdat je er behoorlijk veel 'natte' ingredienten in doet (melk en ei) en niets om dat weer aan elkaar te binden.
Probeer het een keer met een beetje paneermeel of broodkruim oid en ik zou de melk achterwege laten als dat niet echt nodig is.
dus écht niet gezonder...
met een beetje knoflook erbij 
Schijnt inderdaad niet zo gezond te zijn, je kunt er onder andere een lintworminfectie van krijgen. Ach nou ja, die zal bij mij een best leven hebben

En binnenkort wat variaties van hier, dankjulliewel in ieder geval!