Zal het ook ns proberen!
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Ik ben het ermee eens dat het sausje heerlijk is, maar die aubergine vond ik te dikke plakken. Aubergine miste in mijn ogen nog wat smaak, dat maakte het sausje ook niet helemaal goed. Het is niet een recept wat ik nog een keer ga maken, maar het is leuk om eens geproeft te hebben!
Dat is Parmezaanse kaas. De mozarella zit tussen de plakken aubergine en kun je op de foto niet zien.

Alleen het lijkt idd wel of jouw saus erg nat was! Paula schreef:Nee johDat is Parmezaanse kaas. De mozarella zit tussen de plakken aubergine en kun je op de foto niet zien.
heb daar helemaal overheen gelezen bij het recept. Het stond ook niet bij de ingredienten. Achja, maakt ook niet zoveel uit, allemaal onnodige vetten en kcal
Ik houd sowieso niet zo van parmezaanse kaas.Annetje schreef:Paula schreef:Nee johDat is Parmezaanse kaas. De mozarella zit tussen de plakken aubergine en kun je op de foto niet zien.
Ok, die had ik dus niet bij ons eropheb daar helemaal overheen gelezen bij het recept. Het stond ook niet bij de ingredienten. Achja, maakt ook niet zoveel uit, allemaal onnodige vetten en kcal
Ik houd sowieso niet zo van parmezaanse kaas.
Bij ons was de saus trouwens ook érg nat!
, ziet er lekker uit!
(en dan is het écht heerlijk!)
Paula schreef:Volgens mij is het echt heerlijk als je 'kaasschaafdunne' plakjes neem en die lekker krokant bakt.
Krijg er bijna weer zin in.
maar bij mij is hij compleet mislukt! Tja, dat krijg je als je nooit aubergine's gebruikt in gerechten
.

