Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
oosterhoff schreef:dat noemen wij altijd eendenschijt!
Super lekker en erg makkelijk
Bij mij is het ooit ontstaan door restjes. Ik gebruik alleen nooit spinazie, maar broccoli, sperziebonen, wiltof of iets in die strekking. De volgende keer toch ook maar eens spinazie proberen

Wendy15 schreef:Hou op zich niet zo van spinazi, maar ga het toch een keer proberen

Skitter schreef:Wendy15 schreef:Hou op zich niet zo van spinazi, maar ga het toch een keer proberen
Nou ik ook niet, maar ik had spinazie gebruikt, met salami en knoflook...mmmmmmmmm toch echt heerlijk hoor!



Annetje schreef:En mijn vriend vond het maar een rare combo toen ik een keer spinazie door de pasta wilde doen. Toch hem maar eens een keer dit topic laten lezen dan
Ik had het toen gemaakt met penne pasta, bladspinazie met wat culinaire room erdoor en vegetarisch gehakt. Smaakte erg lekker!
Witlof (zie post sweetheart) lijkt me heel erg vies met pasta. Maar ik vind witlof ook gewoon vies, dus tja.
Volgens mij kun je gewoon alles wel mengen. Pasta smaakt overal lekker bij, net als rijst.
PattyOosten schreef:Ik doe het nog weer anders. Spinazie a la creme, geitenkaas, creme fraiche, cashew noten en champignons. Erg lekker
Heb je dan de gewone geitenkaas of die met honing of zo?
. Wij deden er vaak nog mais doorheen, da's ook lekker.
.
).
. Maar ik vrees niet dat het helpt, m'n vader (ook een sprietje) heeft ooit een slagroomdieet gedaan, maar zelfs dat hielp niet
. 
)