Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly


Georgette schreef:90 gram augurken
90 gram witte uien
225 gram creme fraiche
450 gram mayonaise
35 gram mosterd marne grof (???)
22 gram cajun kruiden
- Uien pellen en fijn hakken.
- Augurken goed fijn hakken en uit laten lekken
- Weeg de mayonaise, creme fraiche, mosterd en cajun kruiden af in een bak.
- Roer dit glad met een hand garde.
- Voeg de gesneden uien en uitgelekte augurken toe en meng dit door elkaar.
Het recept is niet echt compleet, aangezien er niet bij staat hoeveel kip en taugé je nodig hebt en ik heb ook echt geen idee voor hoeveel broodjes dit is. Je hebt nu in ieder geval wel een idee.
Evt per pb, en tegen 5 liter heb ik ook geen bezwaar.

! Neem er alleen nooit taugee op en vind de nasmaak van de saus een beetje vies, maarja, kauwgom ofzo er achteraan en t komt wel goed 
? Jellie schreef:In dordt krijg je op die beenham geen roomkaas en in rotterdam wel... maf he!
Die met zalm is idd ook gruwelijk lekker!
Spread vinden de meeste klanten niet zo'n fijn woord!
PriscaZ schreef:Als we dan toch een oud topic weer in the picture hebben... Wat zit er in de dressing op de hambroodjes???
rijoyco schreef:Ik heb eens een tonijnsalade geprobeerd na te maken met stukjes appel, ui en honing-mosterd dressing + wat mayo....was lekker, maar precies hetzelfde...nee dat niet!
De driehoeks-broodjes zijn trouwens kleiner geworden!!!
Er zit in het echt in:
) geeft smaak aan je kip. Beetje taugé op je broodje en smullen maar!!!!!
) want ik weet ook het recept van de kruidenroomkaas!!
Die met kruidenroomkaas vind ik heerlijk! En ze vullen ook zo goed 
heerlijk vind ik die altijd bij de V&D!