Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
yfande schreef:Hoi, zo te zien zijn de meeste vragen al beantwoord.
Ik heb de kip bij de Lidl diepgevroren gehaald en die heel aangebraden en
daarna in stukjes gesneden.
.........
Indien er nog meer vragen zijn hoor ik dat graag.
....
lageveld schreef:yfande schreef:Hoi, zo te zien zijn de meeste vragen al beantwoord.
Ik heb de kip bij de Lidl diepgevroren gehaald en die heel aangebraden en
daarna in stukjes gesneden.
.........
Indien er nog meer vragen zijn hoor ik dat graag.
....
Wat is dan nog het effect van het eerst aanbraden ?? Kan dan niet beter de kip eerst in stukken, vóór het aanbraden ??
Moet de kip trouwens niet eerst gezouten of zoiets en/of de saus met zout afmaken ? Of is het geheel al zout genoeg b.v. van de kaas?
) voor ogen had ?


ziet er erg lekker uit en klinkt goed! 
yfande schreef:Ronja, hoe maak jij de couscous ? ik wil dat zo graag een keer maken, dus alle
tips zij welkom !!

) gewoone champignons. Je moet toch wat met je voorraadkast toch ?
Ik zeg dit omdat het me toch de bedoeling van dit topic lijkt om te vergelijken met elkaar. En om te kunnen vergelijken moet er wel ongeveer hetzelfde op tafel staan toch ?
) 
susie1981 schreef:Ja dan sluit ik me ook maar aan.
Ik ga het dan Zondag maken, krijg nu al honger (jummy)
)
Acilon schreef:even een bier vraagje![]()
nemen jullie gewoon bier of zwaarder bruin bier (wat sterker afsmaakt)
ik zat te denken aan mn bruine leffe of tripel ofzo? een gewon pilsje lijkt me zo 'zonder smaak'
(sorry, ik ben belg en ook biertjes moeten correct zijn)
![]()
.. wel zonde van het bier, maar ja, het stond nu eenmaal in het recept.