Tagliatelli met een Boursin-peren sausje

Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird

Toevoegen aan eigen berichten
 
 
Sizzy

Berichten: 27232
Geregistreerd: 11-09-01
Woonplaats: Den Haag

Re:

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-04-06 17:40

Hmm...ik ben geen fan van peren...maar dit klinkt toch wel erg lekker
Toch maar eens uitproberen!

Patricia
Berichten: 1044
Geregistreerd: 11-05-01

Re: Tagliatelli met een Boursin-peren sausje

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-07-06 20:15

Ik heb dit gerecht vanavond uitgeprobeerd en het was echt heerlijk! Kwijl
Zeker voor herhaling vatbaar. En idd. Lielle, ik denk dat prei erin ook wel smaakt.

Ik heb er een salade van ijsbergsla, appel, bosuitje, geroosterde pijnboompitjes en een honingcitroendressing bij gegeten.

Vingers aflikken

Nevermind85
Berichten: 297
Geregistreerd: 27-08-05
Woonplaats: België

Re: Tagliatelli met een Boursin-peren sausje

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 20-07-06 12:34

Heb je die dressing zelf gemaakt? Want ik ben er anders wel benieuwd naar!

Anoniem

Re: Tagliatelli met een Boursin-peren sausje

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-07-06 14:38

Ik weet niet of Patricia 'm hetzelfde maakt als ik, maar ik doe in honingcitroendressing:

3 eetlepels olijfolie
2 eetlepels azijn
1/2 citroen uitknijpen
1 dessertlepeltje vloeibare honing
en dan liefst wat versgeknipte dille erdoor.

Flink schudden tot de honing echt helemaal opgelost is, over de sla gieten en hoe raar het ook klinkt, de sla even lekker schudden. Is lekkerder dan omroeren. Vraag me niet waarom, maar het is zo Haha!

Anoniem

Re: Tagliatelli met een Boursin-peren sausje

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-07-06 14:39

Was trouwens een heerlijk recept dit, Nevermind85. Ik heb het al een paar keer gegeten inmiddels!

Patricia
Berichten: 1044
Geregistreerd: 11-05-01

Re: Tagliatelli met een Boursin-peren sausje

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-07-06 18:54

Gisteren heb ik de dressing zelfgemaakt.
Zie het recept van Sonja.
Ik heb er alleen nog nooit dille doorheen gedaan. Dat ga ik de volgende keer maar eens even proberen. Klinkt ook lekker.
Als ik de dressing wat minder zuur wil hebben, doe ik er soms iets minder azijn in.

Verder heb ik ook een flesje van Calvé in de koelkast staan. Zij hebben ook honingcitroendressing.
Dus als ik haast heb gaat er daar een scheutje van over. Al moet ik zeggen dat vers toch mijn voorkeur heeft.