Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
.
.
.
. Vrij machtig, we hadden er niets naast. Wel wat flauw (maar dat komt ook doordat er geen kaas door zat). Het zou ook goed kunnen met bijvoorbeeld een spaans pepertje of rawitje erdoor, of met olijven en kappertjes om het wat meer 'bite' te geven. Of met een blauwe schimmelkaas.
.
.
is het nou slim om de onderkant wel of niet te bedekken met bladerdeeg? denk het niet toch? anders krijg je zo'n 'pap'-gedoe.
Het uitpersen van de knoflook, kan je dat ook heel erg fijn hakken? of hoe pers je dat uit? en wat bedoel je met fruit het mengsel 
heb ik ook gedaan. Had geen pers bij de hand.
.
gucci_girl schreef:nou ik denk dat je mij weer van de lijst af kan schrappen want me vriend wil het al niet eten omdat hij courgette al niet lust..
. Ik ben ook niet gek op courgette maar ik vond het goed te eten
.