Ik had er iets meer kip in gedaan en 1 extra teen knoflook. Vonden het erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar. Volgende keer wel even wat meer zout erin. En de bladerdeeg aan de onderkant wordt idd papperig.
Aanpassingen: extra teentje knoflook, geen geraspte kaas (ben ik geen fan van), bodem ook bekleed en schaal ingevet.
Geen probleem met inzakken van het deeg, wel een volgende keer wat langer afharden voordat de vulling er in gaat.
Wij vonden het een prima gerecht . Vrij machtig, we hadden er niets naast. Wel wat flauw (maar dat komt ook doordat er geen kaas door zat). Het zou ook goed kunnen met bijvoorbeeld een spaans pepertje of rawitje erdoor, of met olijven en kappertjes om het wat meer 'bite' te geven. Of met een blauwe schimmelkaas.
Het is zeker voor herhaling vatbaar, volgende keer wat olijfjes erdoorheen .
Oke, de volgende keer gaan we het dus proberen zonder bladerdeeg op de bodem en met een niet ingevette ovenschaal! Ook ga ik dan proberen om wel verse dille te krijgen, kijken of je verschil proeft. We gaan het namelijk zeker nog een keer proberen, want het is echt erg goed bevallen
Ik had ook de onderkant bekleed en eerst 6 minuten laten bakken, ik had helemaal geen last van 'zompig' deeg... maar misschien kwam het doordat ik dat deeg voor hartige taart had genomen ipv bladerdeeg? Ik doe er de volgende keer mozarella bij ipv geraspte kaas
ik denk dat ik dit ook maar eens uit ga proberen is het nou slim om de onderkant wel of niet te bedekken met bladerdeeg? denk het niet toch? anders krijg je zo'n 'pap'-gedoe.
Oohja ik wil nog wat kleine dingetjes vragen. Ik ben nog niet zo'n keukenwonder en heb nog niet zo superveel gekookt in me leven Het uitpersen van de knoflook, kan je dat ook heel erg fijn hakken? of hoe pers je dat uit? en wat bedoel je met fruit het mengsel
Nou, vriendlief en ik hebben dit gisteren ook gegeten. Mijn vriend heeft het klaar gemaakt en vond het een makkelijk te bereiden gerecht. We werden er nog niet wild van, maar het gerecht is zeker voor herhaling vatbaar met wat aanpassingen.
We vonden dat het iets gekruider kon en volgende keer nemen we lekkere old amsterdam of boerenkaas oid, want we vonden de nasmaak van de kaas van Appie niet zo lekker. Volgende keer dus andere kaas, meer kruiden en dan smeren we ook de bovenkant van het bladerdeeg in met eiwit en bestrooien dat met wat grof zeezout.
Grrr, echt nergens was dille te krijgen... Heb t kunnen bestellen bij een groenteboertje. Vrijdag of zaterdag komt het binnen.. dus van t weekend kan ik dit lekker maken
ik maak het zondag, en wij hebben thuis een erg handig potje van conimex met gehakte knoflook, errg makkelijk. heeft iemand misschien nog wat handige tips om het kruidiger te maken????
nou ik denk dat je mij weer van de lijst af kan schrappen want me vriend wil het al niet eten omdat hij courgette al niet lust.. en voor me ouders heb ik geen zin om te koken want die vinden toch veel niet lekker....
nou ik denk dat je mij weer van de lijst af kan schrappen want me vriend wil het al niet eten omdat hij courgette al niet lust..
Gewoon maken en niet zeggen dat er courgette in zit. Hij proeft er niets van met al die saus . Ik ben ook niet gek op courgette maar ik vond het goed te eten .
hmm, even nadenken, je doelt op iets vegetarisch? Ik denk niet dat het echt met ander vlees lekker is, maar misschien met iets vegetarisch wel. Je hebt van dat zuivelvlees zeg maar, zit daar niks tussen?