maar ik gooi er meestal een kilo rozijnen door heen en dan vind ik het toch wel te eten

net zoals ik over vis erg veel citroensap doe
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly

. Normaal met gemengde vruchtjes of alleen ananas maar je kunt gezien zijn allergie de ananas en vruchtjes vervangen door plakjes banaan. Ook erg lekker.
.
Mickey schreef:Ik heb net de volgende variant gemaakt
Zuurkool koken
magere spekreepjes bakken
champignonsstukjes even bakken bij de spekreepjes.
Als alles klaar is bij elkaar doen en door elkaar husselen en peper uit de pepermolen toevoegen na smaak.
Serveren op stokbrood met een rookworst
en dan smullen maar
.
Kitty schreef:Je hebt speciale ovenschotelpakjes te koop voor zuurkool. Daarmee wordt het erg goed te eten.
Maar hoe dat heet? Zou het niet weten.
N_atasjaa schreef:Kitty schreef:Je hebt speciale ovenschotelpakjes te koop voor zuurkool. Daarmee wordt het erg goed te eten.
Maar hoe dat heet? Zou het niet weten.
Die hebben we thuis ook wle eens ja, heel erg lekker vind ik! Maar weet ook zo niet hoe het heet
)!!! Allereerst de zuurkool op de bekende bereidingswijze bereiden mét kruidenblokje, vervolgens verse ontpitte pruimen toevoegen, dan wat banaan en naar smaak kaas toevoegen. Van de vleesjus maak je binnen no time een mosterdjus door enkel mosterdsaus eraan toe te voegen. Eet smakelijk (en ja, het is echt smakelijk
)
Maar mijn schoonmoeder doet er altijd een scheutje appelsap doorheen, omdat die mannen van haar ook niet van zuurkool houden. En dan lusten ze het wel. Ik hou van zuurkool op zn allerpuurst. Gewone zuurkool met aardappelen, hmmmm

Verder doet mijn moeder er altijd nog boter en scheutje melk in...waarom weet ik niet maar het is wel lekkerder
) .
je kan dat niet lekker maken
sorry ik eet het echt niet ,, dat is echt de weinige wat ik NIET eet