Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
), goed mengen, en dan ga je voorzichtig meel toevoegen terwijl je goed blijft roeren en kneden, totdat het een stevig, egaal deeg is. Dat rol je uit tot smalle rolletjes, of andere vormpjes, en leg je in de koelkast, en zodra het afgekoeld is heb je drop
De rolletjes kun je nog kleinsnijden voor kleinere stukjes drop. 

axel_1997 schreef:Gaaf! Hoe regel je of het harde of zachte drop wordt?
Kooktijd? Temperatuur?
Moska schreef:Puera schreef:Drop!![]()
Bijna alle drop… behalve trekdrop. Dat heeft amper smaak en zo’n gekke sponzige structuur.
Dat vind ik zo lekker! Alleen nergens meer te krijgen dacht ik?
HarmanyL schreef:Dubbelzoute drop! Maar de echt zoute drop is eigenlijk nergens meer te krijgen...