- meer vega dingen dan dingen met falafel of geitenkaas

- echte chocomelk, niet met water
- aardig en vrolijk personeel (vaak niet zo)
- cheesecake als nagerecht
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
ikke schreef:Sas_Mon schreef:Genoeg keuze als vegetarier/veganist. 1 vega optie is niet echt lekker kiezen. Al is het in NL wel veel beter dan in de meeste andere landen.
Hhhmm, en als er eens naar vraagt?
Mijn nichtje was mee naar GB en ze vroeg op de boot wat meer info over het eten; U bent vegetariër? Houdt u van salade? Ja? Wacht even......
Die man (Indiër) ging helemaal los!

SusanH schreef:Dat ze wel creatief om kunnen gaan met intoleranties en allergieën. Geen fruit als toetje maar iets wat lijkt op wat de anderen ook hebben, maar dan zonder suiker. Ik bestel al jaren geen toetjes meer omdat er toch niks te kiezen is.
secricible schreef:ik heb vooral een gruwelijke hekel aan bediening die je probeert vanalles extra te slijten. Dan heb ik echt al gegeten en gedronken.
"hoe veel gangen wilt u eten?"
"4 gangen"
"wilt u dan daarna nog een dessert?"
"nee, 4 gangen inclusief een dessert.. anders nam ik wel 5 gangen...."
En dan na gang 3
"wilt u nog een kaasplankje extra, vóór het dessert?"
Pffff.....
..


Als saus/slagroom apart, kleinere porties, aanpassing vanwege allergieën of een dieet, vooraf een aangepast gerecht aanvragen. Ik heb lange tijd in de horeca gewerkt en als je in een restaurant komt met een enigszins goede keuken zijn er talloze mogelijkheden.
met een glimlach en een kort praatje of even een geintje tussendoor. Ook vind ik het belangrijk dat mijn eten echt warm is en dat medium rare ook echt medium rare is. Ik waardeer ook ruimte tussen de tafels zodat je niet bij je buren het gesprek mee kunt luisteren. En ik ben een zijkerd met wijnglazen. Ik drink alleen wijn uit een mooi glas