
Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
SillyB schreef:Pepperrr schreef:Kant en klaar heb ik weinig keuze met mijn glutenallergie (en soja, dus de bodem van schår mag ik niet). Dus het is mozzarella of salami. Of ik moet hem zelf maken, maar ik ben niet zo handig met zelf dingen maken![]()
Van de kant en klare heb ik dan het liefste de salami. Daar bovenop gaat nog flink wat cheddar. Ja die plastic plakjes![]()
![]()
Nu heb ik zin in pizza
haha ik nu ook!
antwoord op TS: ik ben dus zo'n barbaar die dol is op ananas op de pizza.
Anders caprese: mozzarella, pesto en extra tomaat. jammie
@Pepperrrr mijn dochtertje is overgevoelig voor (tarwe) gluten en hier dus ook zoeken naar opties. Die bodem van Scharr mis je niks aan daar kun je iemand mee doodgooiendus hier laatst havermout pizza gemaakt: havermeel en verder t normale recept: gist (wel extra gebruikt) water zout en beetje olie. Was goed te doen!
Earth schreef:theadora99 schreef:Ik vind dus pizza bij de italiaan helemaal niet zo lekker, heb dan liever pasta. Ik eet eigenlijk alleen de half/half shoarma/hawaii van de domino's, of de goedkope huismerk pizza's van de supermarkt (hawaii). Vind al die dure helemaal niet zo lekker
Jij smaakbarbaar