Moderators: NadjaNadja, Essie73, Polly, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird

SillyB schreef:Pepperrr schreef:Kant en klaar heb ik weinig keuze met mijn glutenallergie (en soja, dus de bodem van schår mag ik niet). Dus het is mozzarella of salami. Of ik moet hem zelf maken, maar ik ben niet zo handig met zelf dingen maken![]()
Van de kant en klare heb ik dan het liefste de salami. Daar bovenop gaat nog flink wat cheddar. Ja die plastic plakjes![]()
![]()
Nu heb ik zin in pizza
haha ik nu ook!
antwoord op TS: ik ben dus zo'n barbaar die dol is op ananas op de pizza.
Anders caprese: mozzarella, pesto en extra tomaat. jammie
@Pepperrrr mijn dochtertje is overgevoelig voor (tarwe) gluten en hier dus ook zoeken naar opties. Die bodem van Scharr mis je niks aan daar kun je iemand mee doodgooiendus hier laatst havermout pizza gemaakt: havermeel en verder t normale recept: gist (wel extra gebruikt) water zout en beetje olie. Was goed te doen!
Earth schreef:theadora99 schreef:Ik vind dus pizza bij de italiaan helemaal niet zo lekker, heb dan liever pasta. Ik eet eigenlijk alleen de half/half shoarma/hawaii van de domino's, of de goedkope huismerk pizza's van de supermarkt (hawaii). Vind al die dure helemaal niet zo lekker
Jij smaakbarbaar
Begin met een bodem, of ik koop die kant en klaar in de winkel of als ik zin en tijd heb maak ik de bodem zelf. Dan gaat erop kaas als vervanger voor de tomatensaus. Salami, brie, cheddar, paprika, ui, ananas, smac kan ook nog, en nog veel meer kaas on top. En wat ik maar net in huis heb, ik heb zelfs al rookworst op de pizza gegooid
ik hou niet van tomatensaus op de pizza dus maak ik alles lekker met creme fraiche. Wat erop gaat verschilt van gehakt tot aan gerookte zalm. Dat is het leuke van pizzarette en je bent heel de avond bezig. Wij maken het deeg zelf want kant en klaar deeg kun je niet zo mooi dun uitrollen, dat springt de hele tijd terug in de originele vorm. En als de pizza gebakken is lekker rucola of verse basilicum erop
