Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
ik pak een pakje saté marinademix en doe daarin kip, spek, ham, ui en eventueel meerdere groentes en knoflook. Marineren, bakken, rijst koken op het eind alles bij elkaar en klaar. Moet wel zeggen dat ik het zelden eet.

Siamsmeesje schreef:Nasi![]()
Met gesneden speklapjes/varkensvlees/kipblokjes/rendang van rundvlees/ayam paniki/enz....
En dan met gesneden prei, boontjes, nasi kruiden/boemboe, bamboe-scheuten, gefrituurde uitjes, gebakken eitje....
Eventueel pindasaus en saté, verse gember, spaans pepertje, knoflook, djinten/djahé/ketoembar en een beetje ketjap asin bij het braden van het andere vlees...
Grootste favoriet is toch wel met de rendang, en dan met zoveel mogelijk dingetjes door of naast de nasi![]()
Ik krijg honger van dit topic.... Morgen maar eens kijken hoeveel kruiden ik nog heb staan al
Morganlefay schreef:Siamsmeesje schreef:Nasi![]()
Met gesneden speklapjes/varkensvlees/kipblokjes/rendang van rundvlees/ayam paniki/enz....
En dan met gesneden prei, boontjes, nasi kruiden/boemboe, bamboe-scheuten, gefrituurde uitjes, gebakken eitje....
Eventueel pindasaus en saté, verse gember, spaans pepertje, knoflook, djinten/djahé/ketoembar en een beetje ketjap asin bij het braden van het andere vlees...
Grootste favoriet is toch wel met de rendang, en dan met zoveel mogelijk dingetjes door of naast de nasi![]()
Ik krijg honger van dit topic.... Morgen maar eens kijken hoeveel kruiden ik nog heb staan al
Ehh je vergeet de trassi

, al heb ik ergens nog wel een trassi-blokje liggen 
