Moderators: Essie73, ynskek, Ladybird, Polly, Muiz, Telpeva, NadjaNadja
heidy_wilco schreef:[ Afbeelding ]
Ik vind het niet raar voor de eerste keer! Het draaien was trouwens erg makkelijk hoorHet deeg valt niet zo gauw uit elkaar, dus dat maakt het al wat simpeler.
Zo alleen nog in de oven en dan is hij klaar om op te eten
LhinnOlijf schreef:heidy_wilco schreef:[ Afbeelding ]
Ik vind het niet raar voor de eerste keer! Het draaien was trouwens erg makkelijk hoorHet deeg valt niet zo gauw uit elkaar, dus dat maakt het al wat simpeler.
Zo alleen nog in de oven en dan is hij klaar om op te eten
Moet je niet nog een keer extra draaien?
En ziet er plat uit, of is dat gezichtsbedrog door het bakblik?
Wie weet het verschil tussen zelfrijzend bakmeel en pattentbloem?
Jalenka_Kiya schreef:Ja dat dacht ik al, ik mag helaas geen gist gebruiken ivm werk op het laboratorium. Misschien een alternatief als wijnsteenpoeder gebruiken? Anders maar eens een hartige variant met vlechtbrood proberen, ziet er namelijk erg mooi uit!