Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Dit is ruim voldoende voor 1 persoon. 

En dan heb je evenveel als 10 plakjes supermarkt bladerdeeg 

maj0 schreef:Mooi topic dit ga ik even volgen, fijn dat er ook glutenvrije mensen zitten.
Weet je ook waar de goedkoopste glutenvrije dingen zijn.
Even een vraagje aan de gv mensen, wat doen jullie met brood? Welk brood en waar of maak je het zelf?
).maj0 schreef:Even een vraagje aan de gv mensen, wat doen jullie met brood? Welk brood en waar of maak je het zelf?

lieke2 schreef:lhinnolijf, hoe maak je dan daarna hier pasta van? Moet je het deeg ook nog laten 'rusten' voordat je het op welke manier dan ook in de pan mikt?
Klinkt wel om een keer te proberen
Moet er trouwens wel zoveel roomboter in het bladerdeeg?


125gr roomboter/ 125gr margarine doet het bij mij ook. Heb dan wel extra bloem bij de hand als het deeg te slap blijft.
LhinnOlijf schreef:phormicola schreef:I wish dat 250gr roomboter 25 cent wasDat van die pasta zelf maken is wel erg handig! Ik heb geen pastamachine dus ik deed nooit wat met pastadeeg, maar je kan het natuurlijk ook zonder machientje doen.
Surrieeee! Heb de roomboter ook uit Duitsland... Had toen flink ingeslagen

Wij zij ook met z'n tweetjes en ik merk toch vaak dat niet alles op gaat, ondanks dat ik heel bewust inkoop. Ik ging laatst de koelkast schoonmaken en ik heb serieus 85% weg kunnen gooien
Het meeste werd nooit gebruikt/vertrouwde ik niet meer/was echt niet goed meer.