Letizia schreef:Dat heb ik ook geprobeerd, maar het bleef gewoon hard bij mij
Oh echt? Bij mij werd het na 30 sec al een papje
Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Horse_xx schreef:Femke schreef:Niet alle slagroom is gezoet.
Bedoel je die slagroom in zo'n bekertje? die nog niet geklopt is?
Letizia schreef:Ik lees net op wiki:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Havermout
dat er instant havermout is, dat is al voorgekookt, zal dat ik van die pakken van Quaker zitten? En dat ik van de molenaar gewone havermout heb, dat het daarom zo lang duurt?
Citaat:Inderdaad, gewoon de avond op voorhand de havermout al bij de yoghurt doen, zodat het een nachtje kan 'opzwellen'.
Citaat:Ik vraag me nu af of je havermout per se moet weken, dat doe ik namelijk niet
Femke schreef:Ik denk inderdaad dat F_Orumster die slagroom gebruikt.
Het is in ieder geval de mogelijkheid om aan ongezoete slagroom te komen.
En nog handiger dan kant-en-klare, want ongeklopte slagroom kun je er gewoon bij gieten.
Maar 't zou niet mijn eigen keus zijn, met slagroom.
F_Orumster schreef:Citaat:Inderdaad, gewoon de avond op voorhand de havermout al bij de yoghurt doen, zodat het een nachtje kan 'opzwellen'.
Citaat:Ik vraag me nu af of je havermout per se moet weken, dat doe ik namelijk niet
De een kookt het, ik week het.
Femke schreef:Gaat dat goed... Een hele week met een melkproduct dat "open" staat?
Of vries je 't in nadat je het hebt gemaakt?
Ik gebruik meestal huismerk havermout van de supermarkt.
Maar toen m'n moeder laatst op bezoek was had ze een pak quaker meegenomen. Proef weinig verschil eigenlijk.