Mayflower_ schreef:Ok.. Ik kan er een beetje verslaafd aan raken... Namelijk groene smoothies!
Was er eerst erg sceptisch over omdat ik geen 'vieze' dingen lust, of als mijn eten een ander kleurtje heeft dan trek ik al snel een vies gezichtmaar ik dacht: We proberen het gewoon!
Gisteravond 1 gemaakt met banaan-kiwi en spinazie en ik moet zeggen; heerlijk! Door de banaan proef je de spinazie niet meer.
Omdat ik nog aan een dieet zit meng ik er lijnzaad en eiwitpoeder doorheen.
Wie is nog meer fan? En hebben jullie ook nog lekkere recepten?
Klinkt goed! Ik maak alleen vruchtensmooties (altijd mét banaan, dan zijn ze het lekkerst, andere vruchten wisselen, kiwi, peer, appel, ananas enz.), maar gooi er nooit groente bij. 1 x wortel geprobeerd, maar dat vond ik niet zo lekker... waarom weet ik niet, want ik hou van wortel.
maar ik dacht: We proberen het gewoon!

Overigens over de brocolli: wist je dat het water waar de brocolli in gekookt is meer vitaminen bevat dan de brocolli zelf? Ik maak er altijd het sausje van voor over de brocolli. Misschien een idee om het af te laten koelen en in de smootie te doen? Ik ga over mijn nek van brocolli, maar wie weet is het zo wel te pruimen 
) aan overhou als aan yoghurt met muesli. De grootste winst zit 'm echter in de energie die ik er van krijg