Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
) was
.

josie schreef:Vraagje, ik heb laatst ganache gemaakt, even veel melk chocolade als slagroom (1:1), maar het wilde maar niet 'stollen' zeg maar.........ook niet in de koelkast........
Ik heb ook eerder de filmpjes gezien die volgens mij Kinke in het vorige topic had geplaatst, maar daar is de ganache dan echt wel smeerbaar zeg maar, maar zij gebruikt ook een andere verhouding nl 2:1.
Ligt het dan aan mijn verhouding dat het te vloeibaar bleef?
!
. Ik zag ineens een gesloten topic bij mijn eigen berichten staan
.
*
, dank je wel, dacht dat die verhouding alleen gold voor de witte chocolade
, maar kennelijk dus ook voor de melkchocolade
. www.vanrinske.nl
) Ik weet dat er ondertussen al vele zijn, maar door rechtstreeks bij de fabrikanten in te kopen willen wij lager in de prijs gaan zitten dan bijv. DLT en ook gaan leveren aan 'taartlovers' met een BTW nummer.
Was jullie kwijt geraakt en heb inmiddels geen oven meer door verhuizing.. Maar inspi opdoen kan altijd