
Maar eerst jouw ervaring afwachten
                                                         Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
                                                         
 )                                                         Alwiene schreef:Oeh ik ben benieuwd, chocola is een ontzettend lastig product om mee te werken, vooral om het mooi te houden want je zou op precies de juiste temperatuur moeten werken om een mooie glans en een goede structuur van de chocola te krijgen. Oftewel: Waarschijnlijk smaakt het straks heerlijk, maar goede kans dat het er niet uit ziet (of anders na een paar dagen niet meer)
 ik wel dit ook echt maken *gaat morgen meteen naar de winkel*                                                         Amyyy schreef:Alwiene schreef:Oeh ik ben benieuwd, chocola is een ontzettend lastig product om mee te werken, vooral om het mooi te houden want je zou op precies de juiste temperatuur moeten werken om een mooie glans en een goede structuur van de chocola te krijgen. Oftewel: Waarschijnlijk smaakt het straks heerlijk, maar goede kans dat het er niet uit ziet (of anders na een paar dagen niet meer)
Tis dan maar goed dat je niet in je mag kan kijkenik wel dit ook echt maken *gaat morgen meteen naar de winkel*
 Maar ik heb wel eens van die vormpjes gemaakt enzo en dat zag er na een paar dagen echt niet mooi meer uit, gewoon omdat het niet op de goede manier/temperatuur verwerkt was. Ik vind chocola echt een geweldig product om mee te werken, het moest alleen niet zo lastig zijn 
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
)