Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Falona schreef:Mijn blanda's gaan (per 4) 3x 10 minuten opbouwend 150-160-170. Mijn 24cm vorm begin ik met 15 minuten op 150 en daarna opbouwen naar 160-170, maar geen idee hoe lang. De laatste keer heb ik het tweede deel echt helemaal op de gok gedaan omdat ik de tijd was vergeten aan te zetten
Komt er wel iedere keer goed uit en zolang je goed opbouwt en sowieso de eerste 25/30 minuten de oven dicht houdt kan je daarna mbv een lange sateprikker testen of hij al gaar is of niet.
Falona schreef:Gaan we niet door met een nieuw thema of laten we het oude thema nog even doorlopen bij gebrek aan inzendingen?
Ik weet dat ik dat laatste zelf heb voorgesteld, maar daar heb ik verder geen reactie op gezien en het is niet mijn bedoeling mijn ideeën op te leggen.