
Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Sonja schreef:O heerlijk, ik ben wild van wild
Heb je toevallig ook nog een bijzonder receptje voor konijn of haas?
Brittol schreef:Nou mijn herfstgerecht wordt Italiaanse Ossobucco van riblappen.
Goed, wat heb je nodig?
1 ui
2 knoflook
blikje tomatenpuree
olijfolie
bloem
(ongeveer 1,5 glas) witte wijn
Riblappen / Sukadelappen (suddervlees)
Runderbouillon
zout
peper
italiaanse kruiden (vers of gedroogd, your choice)
BlackEyed schreef:Brittol schreef:Nou mijn herfstgerecht wordt Italiaanse Ossobucco van riblappen.
Goed, wat heb je nodig?
1 ui
2 knoflook
blikje tomatenpuree
olijfolie
bloem
(ongeveer 1,5 glas) witte wijn
Riblappen / Sukadelappen (suddervlees)
Runderbouillon
zout
peper
italiaanse kruiden (vers of gedroogd, your choice)
Klinkt erg lekker, dit ga ik binnenkort eens maken.
Ik heb een vraag over de wijn: wat voor wijn kan ik hier het beste voor gebruiken?
Ben zelf geen wijndrinker, maar door het eten vind ik het altijd erg lekker.