Die zag ik ook ja. Bedacht me dat dat met die lekkere ronde chocolaatjes ook heel lekker moet zijn.
LetsgoKelly
Berichten: 2133
Geregistreerd: 11-08-08
Woonplaats: Asten
Geplaatst: 26-08-10 13:40
JEEEEEJJJ nieuw topic! En ik sta erbij Super leuk gedaan Chernique!
Mooie jungle MM!
xStephanie
Berichten: 4067
Geregistreerd: 14-08-08
Woonplaats: Elst (GLD)
Geplaatst: 26-08-10 13:49
Woehoeee nieuw topic!! Weer superlekkere taartjes: )
1234
Berichten: 11291
Geregistreerd: 27-03-05
Geplaatst: 26-08-10 13:50
mijn biscuit is goed gelukt gelukkig heeft er iets van 33 minuten ingezeten xD tandenstoker kwam er eerst niet helemaal droog uit, toen nog 2,5 minuut erin gedaan, daarna was ie compleet droog Hij is niet zo heel hoog, maar dat maakt niet uit. Qua grootte is hij precies genoeg. Het is voor zondag, dan komt wat familie eten bij ons (intotaal zijn we dan met 9 mensen ofzo) en de taart is dan als toetje Dus grote kans dat sommigen geen taart meer hoeven, of een klein stukje. Dan hebben we precies genoeg
Sannie1980
Berichten: 1744
Geregistreerd: 17-07-03
Geplaatst: 26-08-10 13:51
Kun je biscuit zo lang van te voren maken?
1234
Berichten: 11291
Geregistreerd: 27-03-05
Geplaatst: 26-08-10 13:56
Ik ga em morgen bekleden hij moet een dag staan nadat hij gebakken is, dan morgen vullen en bekleden, en dan kan hij in de koelkast. Dan hoeft ie eigenlijk maar 1 of 2 daagjes in de koelkast te staan. Dat kan wel Want zondagavond gaat ie waarschijnlijk wel helemaal op had zaterdag vanwege werk geen tijd om te bekleden.
Sannie1980
Berichten: 1744
Geregistreerd: 17-07-03
Geplaatst: 26-08-10 13:57
Een dag staan? Oh ... ik heb hem gebakken en daarna gelijk gevuld en bekleed
Oh dat verhaal van kwarktaart van de keukenvloer schrapen is echt hilarisch! Zo vertelde mijn moeder eens dat ze haar allereerste taart ook had laten vallen, dat was zo'n roze dril geleitaart, van vroeger, weet je nog? Ze had er uuuuren aan gewerkt als verrassing voor mijn vader. Is ie klaar, wil ze hem in de koelkast zetten om op te stijven, ze pakt hem op... FLATS! HELE ding over de vloer. Mijn moeder vertelde dat ze toen heel hard moest huilen, en dat mijn vader haar heel lang heeft moeten troosten. Ik kwam niet meer bij toen ik dat hoorde
Hey, leuk gedaan joh, dit nieuwe topic! En mijn Pikpop taart staat er ook bij, whahahah!
Whahaha Esgaroth jouw verhaal is ook hilarisch! Ik heb dat gehad afgelopen moederdag ik was speciaal bij mijn vriend een tasjes-taart gaan maken voor mijn moeder maar hij moest dan nog 45 min in de auto. Is hij onderweg omgevallen. Ik kwam hem met tranen over mijn wangen geven.. hihi en dat is nog niet eens zo lang geleden
HELP! Mijn beide bolletjes staan nu in de oven! Maar hoelang moet dat er eigenlijk in? Ik neem aan geen 30 minuten net als een grote taart?
Daarbij heeft 1 bolletje een enorme loopneus en ligt de helft op de bakplaat, en de andere heeft toch wel een groot kankergezwel gekrekgen. Dat moet ik er maar even afsnijden denk ik, echt recht zoals in de OP worden ze helaas niet.
Lindas2
Berichten: 1685
Geregistreerd: 15-07-09
Geplaatst: 26-08-10 15:50
Jeej een nieuw topic!! Ik ga straks even bijlezen, moet zo gaan werken. Ik zag net dat er voor het eerst 2 taarten van me in de OP staan Wat leuk!!
jemig, hoe werkt dat Royal Icing (mix) ik dacht ik ga een beetje proberen te maken, ik wat mix in de kom (gezeefd), wat water erbij en rustig mixen, maar het blijft heel dun!! Iemand een idee waardoor dat komt? wat ik fout doe?
Nou, ik heb mijn bolletjes er maar uitgehaald, ze waren gaar, na 15 minuten ofzo. Alleen krijg ik het dan weer voor elkaar om ze niet zo goed te laten rijzen. De snotneus is nog het hoogst geworden, het gezwel is niet echt gerezen. Ik heb 10 minuten gemixt, en nog 2 minuten in de rustigste stand. Geen idee wat ik verkeerd heb gedaan... Maar het zal wel te bewerken zijn.
Anne.
Berichten: 5149
Geregistreerd: 02-08-08
Geplaatst: 26-08-10 16:02
Oeeh, nieuw topic! Ik weet dat hij hier eigenlijk niet thuishoort.. maar omdat ik er zo trots op ben, vind ik dattie hier wel een plekje verdient