Ik noem t Yaalijs

250 gr aalbessen
300 gr turkse yoghurt
100 gr suiker
mengen maar!
De machine draait nog, maar net heb ik even gesnoepd, en dat was erg jammie

Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Antheman schreef:Mijn eerste zelfgemaakte ijs:
Ik noem t Yaalijs![]()
250 gr aalbessen
300 gr turkse yoghurt
100 gr suiker
mengen maar!
De machine draait nog, maar net heb ik even gesnoepd, en dat was erg jammie
Maya schreef:Ze wilt weten of het meloenijs wat jij hebt gemaakt. Of je dat na het maken gelijk opgegeten hebt of ingevroren hebt. Het blijkt dus dat je het ingevroren hebt, en nu wil ze weten of het nog goed smaakt.
Dit omdat haar meloenijs (zoals ook in dit topic staat) na het invriezen blijkbaar minder lekker smaakte en veel ijskristallen had.
Annemeik : heb je het bakje wel goed dicht afgesloten in de vriezer? En heb je het daarna nog een paar keer af en toe omgeroerd? Dat van dat soort vetlaagje kan ik ook niet direct verklaren...