Chernique schreef:Konstantine schreef:Ik ben eigenwijs...
Tsjah dan krijg je dit![]()
Ach, een voordeel van je eigenwijzigheid is dat jij straks een heel lekker koekje hebt!
Jaaaa

Al betwijfel ik of ik ze zo mooi krijg als op dat eerste plaatje
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly



Dat de zijkanten niet glad zijn vind ik nu niet zo erg. Mocht ik het een keer bakken voor een 'echte' gelegenheid is het wel een goede tip om hem gladder te krijgen
Dan ga ik het ook van de smaak uitproberen. Ik denk dat het ook wel lekker is met een bolletje ijs erbij
_Michelle_ schreef:Ja bij mij ging het ook brokkelen met snijdenDat de zijkanten niet glad zijn vind ik nu niet zo erg. Mocht ik het een keer bakken voor een 'echte' gelegenheid is het wel een goede tip om hem gladder te krijgen
Dan ga ik het ook van de smaak uitproberen. Ik denk dat het ook wel lekker is met een bolletje ijs erbij

En ach, dat koekstuk krijg je volgens mij toch nooit mooi


Wat ik eerst ook niet wist.. is dat het een soort melk in blik was, dus ik kon het eerst ook niet vinden 



Dus heb alleen nog geen foto van het geheel zegmaar
die komt vanavond wel!
Stephaniiee_ schreef:We begonnen natuurlijk met alle ingredienten
De meel, boter en de rest in de kom en dan lekker kneden
Zo ging die de oven in
Toen gingen we de caramel makendat ging niet echt heel erg goed
mja uiteindelijk wel gelukt!
En toen die dik genoeg was kon die over de koek heen
De chocolade ''au bain marie'' gesmolten
En die ook over de caramel en koek heen
Hij staat nu af te koelen dus foto's van hoe die er in zn geheel uitziet komen vanavond
mjaa ik haal de choco er zowiezo af, hou daar niet zo van 

Dus we hebben al lekker gesmikkeld van het deeg