Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Lindas2 schreef:Onderstaand nog even mn vraag:
Ik ga morgen nog een biscuit bakken van 24 cm.. Normaal gesproken bak ik een biscuit van 20 cm en dan gebruik ik 250 gr biscuit mix, 4 eieren en 10 ml water.. Ik heb bij de tabellen gekeken van DLT en daar staat een kleine verhoging van alles.. Wat voor verhoudingen gebruiken jullie bij een ronde taart van 24 cm?
Lindas2 schreef:Thanks Mayo! Die naturel biscuit is gewoon de biscuit mix van Funcakes?
En ik had nog Botercreme over en in de vriezer gestopt (2 weken geleden) Nu heb ik nog meer nodig dus ik wilde 'verse' bijmaken.. Zou ik de 'oude' bc daar doorheen kunnen mixen? (als deze ontdooit is natuurlijk)
SaNNeS88 schreef:vraagje:
DLT heeft 2 soorten bakblikken, van Wilton en PME.. Heeft iemand ervaring met 1 van deze merken?