Ik heb de ingredienten al in huis en ga het morgen maken, ben benieuwd! Het toetje doe ik er niet bij, wij zijn niet zo van de toetjes
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Ik heb de ingredienten al in huis en ga het morgen maken, ben benieuwd! Het toetje doe ik er niet bij, wij zijn niet zo van de toetjes

en nu hebben we hongerrrrrr
Heb ze er maar samen met de aardappelen erbij gedaan. Mijn aardappelen had ik denk ik nog iets te groot gelaten, want het moest wel wat langer dan 15 minuutjes pruttelen voordat ze gaar waren. Heb me verder precies aan het recept gehouden, ik kon alleen geen nootmuskaat vinden. Het heeft uiteindelijk 2,5 uur geprutteld, vlees was wel lekker mals & ik vond de chorizo ook lekker pittig erbij!
wellicht doen we de volgende keer de aardappelen er niet bij in partjes, maar maken we er een aardappelpuree bij of helemaal geen aardappelen en lekker met een stokbroodje. Jammere vind ik altijd bij stoofschotels dat je wel bij elke hap eigenlijk dezelfde smaak in je mond hebt
Vriendje vond de witte bonen beetje teveel, maar dat is een kwestie van smaak, ik vond het zelf wel lekker. Beide geven we het een 7.5, voor herhaling vatbaar!
Ben benieuwd!
. Mijn braadpan zit nu al helemaal vol (oké, is vrij kleine pan), en de chorizo, de aardappels, de erwten en de kool moeten er nog bij
. Als het vlees gaar is doen we alles in een grote soeppan om de boel af te werken en gaar te koken, voor die ene keer dat ik dat ding gebruik vind ik het wat te duur om zo'n grote braadpan aan te schaffen.
. Kieffer schreef:Ik had magere runderlappen genomen
. 
.












