Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Lielle schreef:leuk idee, alleen dan zonder bladerdeeg, want dat lijkt me lastig vouwen
Oscar schreef:Lielle schreef:leuk idee, alleen dan zonder bladerdeeg, want dat lijkt me lastig vouwen
We hebben nog meer dan 3 weken de tijd![]()
Maar ik bedoelde eigenlijk de vormjes, maar dan van die steekvormpjes in stervorm
Als je 2 vormpjes zou steken voor 1 taartje en de onderste gebruikt voor de bodem, dan zou je er een tweede bovenop kunnen leggen met een uitsparing in het midden waar je de groenten in doet? Of zeg ik nu iets heel stoms?
Needje schreef:Eerste kerstdag zal het denk ik wel gourmetten worden.
Tweede kerstdag eet ik dit:
Voorgerecht:
salade met op de huid gebakken snoekbaars, zacht gegaarde kalfswang, crème van groene erwten en katenspek
Tussengerecht:
Gegrilde tarbot met zuurkool en vinaigrette van appel en radijs
Tussengerecht:
Bouillon van Ossenstaart met gebakken rouleau van ossenstaart, ganzenlever en verse truffel
Hoofdgerecht:
hertenrugfilet met drie bereidingen van wortel (pastinaak, peterseliewortel, gele wortel)en jus van cantharellen
Nagerecht:
Chocolade soufflé met gepocheerde peer en sorbet
Koffie met friandises
in het restaurant van m'n zwager, zo goed kan ik nou ook weer niet koken
rainbow8 schreef:Lielle:
Gevulde komkommerringen? Mag ik het recept? Wat is een sinaasappeltrifle?
Citaat:Wat is een amuse en/of een spoom?