Denk dat deze ook hier binnenkort op tafel zal staan
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly

Ik denk dat ik deze morge ga maken, klinkt niet erg moeilijk, maar wel lekker


Zal er morge wel een foto van maken als ik er erg in heb. Ik heb alleen de witte choco met de creme fraiche er niet overheen gedaan, ik dacht das zonde als die niet eetbaar is

Annick75 schreef:Bak je in een gewone oven of in een combi? In die laatste kan het nog wel eens helpen een stuk aluminiumfolie op de vorm te leggen, zodat de bovenste helft niet harder gaat dan de onderste en eventueel de oven wat minder heet zetten en dan de taart wat langer bakken. En even met een saté-prikker diep in de taart prikken, als die er droog uit komt, dan is 'ie goed. Tegen het instorten kun je 'm in de oven een eind af laten koelen. Soms komt het door een vlaag koude lucht dat de boel instort.


Vond je hem lekker Felinde?
Vriendlief heeft zich er zowat bijna ziek aan gegeten
Hij gaf een 8
zal dan ook even foto's maken