Albert schreef:Je kunt het ook met gekookte proberen maar dat mengt zo rottig.....

Rauwe eieren kan geen kwaad hoor

Ik gebruik speculaas als koekjes lekker hoor !
Is al weer zo'n tijd geleden dat ik het gemaakt heb.
Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Albert schreef:Je kunt het ook met gekookte proberen maar dat mengt zo rottig.....
malih schreef:imd schreef:Rauwe eieren kúnnen salmonella doorgeven volgens de vwa.
Daarom ook dat ik het me af vroeg, straks word je er ziek van... snap ook wel dat gekookte niet echt lekker gaat.
malih schreef:Rauwe eieren kúnnen salmonella doorgeven volgens de vwa.
Daarom ook dat ik het me af vroeg, straks word je er ziek van... snap ook wel dat gekookte niet echt lekker gaat.
haboshof schreef:Vroeger, en dat is ongeveer 35 jaar geleden, kreeg ik dit recept van een boerin uit Stedum ( prov. Groningen). Deze variant is nog vetter![]()
Ongeveer 200 gram biscuit met de deegroller fijn rollen tot kruim en kleine stukjes.
Daarbij 200 gram basterd suiker en ongeveer 5 eetlepels cacao in een kom doen.
Een blok vet laten smelten (250 gram) en dan 2 eieren erdoor roeren.
Dit bij het mengsel gieten en dan in een vorm een aantal uren laten opstijven.
x_Marr schreef:
Zie dat er inderdaad veel verschil in recepten inzit... maar het is zooo heeeerlijk!
Dat plaatje wat op de vorige pagina staat is toch geen arretjescake?
DIT is arretjescake:
http://pavasiya.com/store/images/arretjescake.jpg