Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly

Lielle schreef:mijn lijstje tot nu toe:
- parmaham met aardbei op lollo rosso
- artisjok met rode pesto op lollo rosso
- gazpacho van meloen met bladerdeegstengels
- blauwe kaas met gedroogde ham en vijgen
- geitenkaaswentelteefjes
- carpacciobonbons met pestodressing
- doperwtenmousse
- grote garnalen / courgett rolletjes
- garnalen met komkommer en dille
- gazpacho granita met gerimpelde olijven
- gebruleerde pate
- geitenkaas met honing
- geitenkaas mousse (recept Doree)
- blini's met gerookte zalm en wodka creme fraiche
- crostini met rauwe ham, salie, pesto en mozzarella
- kalfsspiesjes met perterselidip
- kipspiesjes met lemon pepper
- koude wodkatomatensoep
- rosbiefmousse
- rosbieftruffel (recept hierboven)
- scone met geitenkaas, rozemarijn en olijfolie
- biefstuk tartaar
toas met spinazie champignons en blauwe kaas
- zalm- en hamrolletjes
- venkelcappuccino
als je meer wil weten van iets hoor ik het wel
) met allerlei van dit soort hapjes. Was een groot succes 


De tomatenmarmelade is ook apart lekker!




. Terwijl juist net die recepten mij doen watertanden. berpie schreef:Dit word mijn eerst kerst als veganist dus zal wel tofu tofu en nog eens tofu worden (snik) ik ben niet niet zo thuis in de wereld van het veganisme maar komt wel.
Dus wat oude recepten uit mijn eigenste keukentje.

