
Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Hannelore schreef:Erg leuk om te zien die taarten. Maar wat stoppen jullie er nu precies tussen dan? De vulling zeg maar. Ik lees wel eea maar vraag me af of het echt specifieke taartenvulling is of niet.
Marrke schreef:Vraagje, wij hebben thuis zo'n tulband cakevorm. Zou je die ook kunnen gebruiken om zo'n taartje te maken? Of zou dat met de marsepein niet te doen zijn? Lijkt me niet echt heel makkelijk gaan maar heeft iemand er ervaring mee?
Karina_1979 schreef:@ jezzi
ik doe het als volgt:
- beker slagroom a 250 ml warm laten worden in een pannetje
- bonbonbloc (1 verpakking) erbij en laten smelten
- af laten koelen en opkloppen eventueel met klopfix erbij voor stevige slagroom...
Let wel op !!! slagroom alleen warm laten worden dus NIET koken.
Alwiene schreef:Karina_1979 schreef:@ jezzi
ik doe het als volgt:
- beker slagroom a 250 ml warm laten worden in een pannetje
- bonbonbloc (1 verpakking) erbij en laten smelten
- af laten koelen en opkloppen eventueel met klopfix erbij voor stevige slagroom...
Let wel op !!! slagroom alleen warm laten worden dus NIET koken.
Hoe dik maak je met zoiets dan de laag in je taart? Ik heb elke keer het probleem dat mijn vulling eruit loopt? Eruit gedrukt wordt, of niet af te smeren is? Wat doe ik verkeerd?