Dat heb k al gedaan, maar kabeltje zoeken enz op de pc zette en uploaden, daar heb k geen tidj voor nu
Babette
Berichten: 1775
Geregistreerd: 13-09-06
Woonplaats: Rotterdam
Geplaatst: 25-08-10 19:26
Bedankt voor de tips dames, MM ik gebruik een liniaal... Ga het maar eens met fondant proberen!
1234
Berichten: 11291
Geregistreerd: 27-03-05
Geplaatst: 25-08-10 19:30
voor het werken met Icing (ipv fondant), moet er dan nog een onderlaag tussenzitten? dus dat de taart afgesmeerd is? Of kan je het rechtstreeks op de (gevulde)basis doen? Anders moet ik nog ff botercreme gaan maken morgen Maar ik gok dat het wel afgesmeerd moet worden ivm oneffenheden?
Lindas2
Berichten: 1685
Geregistreerd: 15-07-09
Geplaatst: 25-08-10 19:34
We zitten al weer op de 100 pagina's!! Was het niet chernique die al een leuk ontwerp had voor het volgende topic?
Ik zie net dat jullie een hele andere mona toetje gebruiken dan ik laatste keer heb gebruikt om te vullen.. Ik had namelijk deze gebruikt: http://s3.amazonaws.com/voordeelmuis/455/455265.gif Dat is natuurlijk helemaal niet goed Het smaakte op zich wel
En ik heb net leuke taart gerelateerde cadeaus gehad voor mn verjaardag!! Namelijk een sugarcraft gun, een workshop naar keuze en het boek van taart en cake decoraties van Paris Cutler is vandaag binnen gekomen!!
1234
Berichten: 11291
Geregistreerd: 27-03-05
Geplaatst: 25-08-10 19:36
hahah dat is geen Mona xD Gefeliciteerd trouwens! coole cadeaus!
Het viel wel mee.. En smaakte nog best goed.. Maar misschien de volgende keer toch maar die andere gebruiken . En dankjewel Ben ook heel blij met mn cadeaus ..
mooi zeg die blond taart!! Ik ben momenteel bezig met gelatine bloemen En heb gisteren eindelijk mijn sugar craft gun binnengekregen dus die moet ik ook nog uitproberen!
Killyenn
Berichten: 4608
Geregistreerd: 16-03-09
Woonplaats: Glasgow, Scotland
Geplaatst: 25-08-10 20:36
Wat een verschrikkelijk schattig ding
En dat geld eigenlijk ook voor het taartje
biesje
Berichten: 934
Geregistreerd: 22-09-08
Geplaatst: 25-08-10 20:37
puzzeltaartje stroopwafelcake met caramel bc en witte chocolade pasta